10 ani de TempsHR

octombrie 20, 2021

Cei 10 ani s-au clădit parcurgând fiecare oră și zi, cu decizii și emoții atașate, cu speranțe și frustrări până la un moment când s-a făcut liniște. Provocările nu au dispărut, stresul nu s-a dizolvat însă cumva au fost integrate în miza echipei cu multa încredere, flexibilitate și acceptare.

Nici o persoană nu a fost mai bună, toate au fost necesare. Îmi place să mă gândesc la ce ne bucură azi și ne va provoca mâine. Toate celelalte drumuri au fost deja scrise. Ne hrănim din momentul prezent și construim în continuare capitalul de emoții pentru orice va urma. Suntem un mare puzzle uman, cu emoții și motivații distincte, provocând potențialul fiecaruia de a-și aduce propriului aport și a crea un impact în dezvoltarea proiectului Temps. Avem planuri așternute cu rabdare pe hartie, însă toate se vor împlini clarificând așteptările fiecaruia dintre noi, aducând alinierea și echilibrul.

Pentru mine nu sunt doar 10 ani, sunt 15 ani de consultanță HR, de bucurii împărtășite cu foști colegi și provocări formatoare care m-au schimbat. Nu de puține ori mă suprind spunând că unul dintre obiectivele mele este să reușesc să transmit cât mai multor oameni pasiunea pentru această consultanță HR. Această industrie nu te lasă nici o zi fără experiențe, fără întrebări.

Experiența antreprenorială m-a ajutat să dau o formă mult mai reală asumării. Ce aș fi fost fară aceste experiente, nu știu… Îmi revine însa în gând de acum 23 de ani când am luat primul job din răzvrătire și dorința de autonomie. Job-ul meu de azi îl continui pentru ca mă ajută să mă descoper și să mă împrietenesc cu natura umană și astfel să mă accept și pe mine, să pot declanșa în alții procese similare.

În 10 ani, au fost zeci de colegi care ne-au trecut pragul, am făcut zeci de milioane de Euro și am construit relații care ne-au transformat în parteneri pentru sute de clienți. E bine să nu uităm că nu rămânem nicioadata pe poziții fixe. Ciclic redevenim candidați, clienți sau furnizori. Succesul începe atunci cand ne înțelegem și ne acceptăm ca oameni.

Articol realizat de Iuliana Leurent, CEO @TempsHR