Mălina Scoruș este persoana cu care ți-ai dori să fii prieten încă de la prima conversație cu ea. Este un profesionist determinat și capabil care a avut o călătorie interesantă, trecând de la recrutare la zona de vânzări, în prezent ocupând postul de Key Account Manager. Sinceritatea, bunătatea și încrederea pe care Mălina le inspiră pot să fie considerate contagioase și o poziționează cu ușurință într-o figură importantă în orice echipă.
1. Spune-ne o amintire amuzantă din copilărie.
Aveam 7-8 ani, eram cu fratele meu, el este mai mare decât mine și mereu ne tachinam, cum fac frații. Stăteam prin casă cu o oglindă în mână, iar el era la calculator. Nu aveam treabă unul cu altul în acel moment, dar el s-a plictisit și a zis să facă o glumă. Așa că a zis că o să fie o idee bună să sară și să-mi trântească oglinda în față.. Rezultatul a fost „neașteptat”, mi-a spart nasul, dar l-am iertat.. după câteva săptămâni.
2. Care este lucrul care te îngrijorează la momentul actual?
În afara contextului actual cu pandemia, „pe vremuri” mă îngrijora că o să treacă multă vreme până voi mai avea suficient timp să îmi gătesc atunci când am dispoziția aceea specifică de gătit, să fac curat cât de bine pot și când vreau, astfel încât să nu conteze dacă sunt obosită ziua următoare, să am grijă de mine și de ceilalți din jurul meu. Aveți grijă ce vă doriți. Haha
3. Ce sfat i-ai oferi Mălinei de acum 10 ani?
Să deschidă ochii mai mult în jurul ei, să facă sport, să mănânce dulciuri fără niciun stres și în special, să petreacă mai mult timp cu bunica ei.
4. Care este cea mai „ciudată” combinație de mâncare, dar care îți place?
Nu am probleme să mănânc felul întâi sau doi, să trec la ceva dulce, cu ciocolată de preferat, iar apoi să închei festinul cu ceva sărat. Acesta e secretul unei mese, să nu închizi cu ceva dulce. Cu plăcere.
5. Care este un „red flag” de care ții cont?
Lipsa contactului vizual și faptul că persoana din fața mea nu este încrezătoare în ceea ce transmite, de obicei îmi ridică semne de întrebare legat de cât de sinceră este cu mine și cu ea însăși.
6. Care este filmul la care ai putea să te uiți recurent, dar fără să te plictisești?
„Avengers”, pot să mă uit de o sută de ori și apoi să îl mai vizionez de atâtea ori.
7. Care este stigma socială pe care oamenii trebuie s-o depășească?
Nu înțeleg mindset-ul care te face să judeci și să etichetezi în totală lipsă de cunoaștință sau fără a te informa măcar superficial sau modest, despre o situație, o persoană sau un eveniment.
8. Care sunt câteva lucruri care vor să fii mereu la modă indiferent de trecerea timpului?
Modestia, în primul rând. Și cred că ar trebui să revină la modă să ai puterea să îți ceri iertare când greșești și să fii asumat față de acțiunile tale. Cred că o să fie mereu „cool” să saluți oamenii și să le zâmbești, by default, să fii politicos cu oamenii. Ar trebui să rămână la modă și momentul când cumperi flori pentru mama ta, prietena ta sau alte persoane semnificative din viața ta.
9. Spune-ne despre o farsă pe care ai făcut-o.
Urma să mă conducă la grădiniță tatăl meu, iar ca să îi fac o farsă, i-am luat cheia de la mașină și am ascuns-o în buznarul gecii mele. Problema a fost că am uitat-o acolo. Toată ziua am stat cu cheia la mine și m-am gândit ce o să se întâmple când ajung acasă și oare cum s-a descurcat tatăl meu fără cheie. Ulterior când am ajuns, el își dăduse seama deja și a folosit altă cheie. Am râs amândoi. Joke is on me, cum s-ar spune.
10. Care este talentul tău secret?
Cred că sunt bună la imporvizații, sigur este un lucru moștenit de la mama.
11. Care sunt lucrurile considerate „old fashion” sau depășite pe care continui să le faci?
Le spun „sărut-mâna” părinților și nu spăl duminica și de sărbători.
12. Ce te face să îți dai ochii peste cap de fiecare dată?
Ipocrizia, prea răspândită și mascată.
13. Cine ai vrea să îți nareze viața dacă ar face un film despre tine?
Mihai Bobonete. Mi se pare că are un stil în care te ține ancorat în realitate și pur și simplu pentru că am senzația că atunci când vorbește, parcă se bucură. Astfel aș vrea să mi se nareze viața.
14. Care este lucrul de care te bucuri atunci când ajungi acasă?
Mă bucur de liniștea și pacea momentului când mă văd cu familia mea, este ca și cum sufletul ar trage adânc aer puternic încărcat după o zi mai mult sau mai puțin obositoare și ar expira a eliberare.
15. Ne poți recomanda un artist, o trupă muzicală, o piesă de teatru sau o carte?
Aș recomanda Cuibul Artiștilor, „Ambriose”, „Fluturi” sau „Cine sapă groapa?”
16. Dacă ai primi o sumă imensă de bani pentru a construi un muzeu, care ar fi tematica acestuia?
Ar fi un „Animal Planet”, dar într-un muzeu, ar fi un proiect interesant.
17. Continuă fraza: „Pe vremea mea…”
„…iarna era iarnă”.
18. Care sunt skill-urile care rar se învață în mod direct în școli, dar ar fi extrem de folositoare?
Ambiția nu se învață niciodată în școli, dar nu în sensul de competiție. Mi se pare că nu ești încurajat să îți depășești limitele, trebuie doar să iei note mari și atât. Mi se pare că nu te învață să faci față vieții, să ai răbdare, să ieși din băncile școlii cu principii care să-ți folosească realmente la job, în relaționarea cu oamenii de orice tip.
19. Care este primul lucru la care te gândești dimineața?
„Unde am de ajuns azi?” ca să știu cât timp mai am de stat în pat.
20. Ce calitate au în comun toți prietenii tăi?
Toți au un suflet bun și sunt ancorați în realitate.
21. Care este cel mai amuzant lucru pe care copiii îl fac?
Sunt amuzante momentele cu nepoțica mea când râde singură sau atunci când îi dai să mănânce, dar mâncarea este peste tot, pe pereți, perdele și podea, dar nu în gura ei, când începe să meargă și parcă ar fi o începătoare pe picioroange și când începe să gângurească, sau atunci când spune ea o poveste și tu trebuie să fii atent și să trăiești aceleași emoții și grimase ca ea.
22. Spune-ne despre cel mai interesant profesor pe care l-ai întâlnit.
Mă gândesc la diriginta mea. Când o vedeai că vine spre clasă, deși era o femeie blândă și caldă, impunea foarte mult respect, nu frică, ci respect. Era și este o femeie foarte puternică și chiar m-a inspirat. Simțeam că a muncit mult ca să ne inspire pe toți prin munca ei.