Extinde-ți organizația în România chiar și fără o entitate română

În Europa, România este un loc interesant și în creștere rapidă pentru a opera o afacere.

România s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, înregistrând una dintre cele mai mari creșteri economice din Europa, binecunoscută pentru varietatea de centre de servicii lingvistice și resursele IT&C implementate.

Există multe oportunități pentru afacerile străine în România, dar dacă vă gândiți la un proiect de extindere ar trebui să fiți pregătit să experimentați întârzieri neașteptate.

Țara are un cadru complex de reglementări privind ocuparea forței de muncă și afaceri și este, de asemenea, influențată de reglementările UE. Navigarea legală, împreună cu bariera lingvistică, poate duce la progres lent și poate duce la pierderi de venituri și la creșterea costurilor.

Suntem specializați in a ajuta organizațiile să se extindă in Romania.

Organizația noastră ca Agent autorizat de Munca Temporara, va fi angajatorul de drept incluzand serviciile de salarizare si administrare, oferind tot ceea ce este necesar pentru a vă extinde afacerea în România, indiferent dacă ați înregistrat sau nu o entitate aici deja.

Echipa noastră de recrutare internă poate, de asemenea, să identifice, să recruteze și să integreze angajații dvs. locali, precum și să se ocupe de orice administrarea lor pana decideti sa construiti o echipa interna.

Echipa noastră dedicată vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă extinde în România în câteva zile, nu săptămâni sau luni, și vă ajuta sa optimizati costurile de implementare.

Alte resurse