Nicoleta Plăeșu – People of Romania

June 4, 2020

Mă numesc Nicoleta și sunt parte din echipa Temps de aproape 2 ani. Drumul meu s-a conturat aici cu ajutorul oamenilor minunați pe care i-am întâlnit și care au avut încredere în potențialul meu, chiar și atunci când eu nu îl vedeam. Fac parte din departamentul operațional și în fiecare zi am ocazia să învăț ceva nou, sau să văd ce știam dintr-o nouă perspectivă.

Poate când te gandești la o zonă operațională diversitatea și aventura nu sunt primele lucruri care îți vin în minte, și înțeleg acest lucru, pentru că și pentru mine a fost o surpriză. Nu înseamnă că nu am și zile grele, dar sunt recunoscatoare că nu am zile rele. Toți învățăm și creștem, dar putem să o facem doar ieșind din zona de confort, chiar dacă nu este mereu plăcut, iar frica de a greși se poate ivi la orice colț. Însă, ce mă ajută în acele momente, este să fiu onestă cu mine și să iau lucrurile pe rând, „one day at a time”.

Cred că această perspectivă are de-a face și cu modul în care privesc viața; îmi plac provocările și mă motivează în încercarea de a deveni o versiune mai bună a mea cu fiecare zi. Este important să știi cine ești și care sunt valorile tale, dar să lași loc și pentru schimbare. Când treci prin viață, lasă și viața să treacă prin tine, să te pună pe gânduri, să te transforme și bucură- te de călătorie.

De-a lungul timpului mi-am schimbat de multe ori părerea legată de „ce vreau să fiu când o să fiu mare?”. Am plecat de la arheolog, am făcut un popas la design vestimentar, iar apoi o dată cu Facultatea de Psihologie mă gândeam că voi fi psihoterapeut. Nu regret nicio secundă efortul depus pentru fiecare dintre acestea, pentru că m-au ajutat să mă descopăr și sunt parte din mine și astăzi. Pasiunea mea se învârtea în jurul oamenilor, practic mă uitam la aceeași imagine, dar din perspective diferite. Descoperind HR-ul, am putut îmbina această pasiune cu înclinația mea pentru analiză și cifre, and I was completely sold. Cred că lucrurile se întâmplă cu un sens, deși uneori poate nu pare așa pe moment. In the end, everything connects.