Servicii

Soluții de forță de muncă pentru gulere albe (specialiști)

Misiune de muncă temporară

Specialiștii alocați pe o durată de timp limitată pot fi externalizați, reprezentând o soluție flexibilă pentru misiuni per proiect, concedii medicale sau de maternitate, recrutare de volum sau construcția unei noi echipe. Alegerea noastră de specializare reprezintă o oportunitate pentru o selecție și administrare eficientă precum și o experiență suport de încredere atât pentru client cât și pentru candidat. .

Solicită oferta

Recrutare

Accesul la înțelegerea dinamicii pieței muncii rămâne un avantaj competitiv în gestionarea relației cu candidatul. Strategia noastră de selecție, împreună cu metodologia de recrutare au ca obiectiv să economisească timp pentru clienții noștri, să meargă dincolo de barierele geografice și să aducă obiectivitate în procesul de decizie. Consolidăm în mod proactiv o bază de date pentru candidați, structurată pe competențe și abilități personale în scopul de a intermedia așteptările atât clienților cât și ale candidaților. .

Solicită oferta

Evaluare/Training/Coaching

Este timpul si nevoia, mai mult decat oricand de a contribui la o lume mai bună, oferind oamenilor și organizațiilor sprijin pentru creșterea și cooperarea lor. Aici dorim să lucrăm la dezvoltarea de instrumente, optimizarea proceselor și oferirea de servicii pentru a afla despre talentele lor sau ale angajaților, să le utilizăm în mod optim și să le dezvoltăm în continuare. Însoțim participanții în timp ce pun cap la cap puzzle-ul talentelor și domeniilor lor de dezvoltare folosind o gamă largă de exerciții și instrumente practice, de fiecare dată cu feedback amplu și întrebări provocatoare. Apoi, ghidăm participanții pe măsură ce își elaborează planul de acțiune personal pe baza cunoștințelor obținute, cu accent pe dezvoltarea lor profesională. .

Solicită oferta

Consultanță

Calitatea noastră de experți în Resurse Umane reprezintă un angajament atât față de candidați cât și față de clienți. Rolul nostru de consiliere reprezintă o valoare adăugată pentru informațiile de context în a răspunde specific obiectivelor de business. Alinierea așteptărilor interne cu capabilitatea și dinamica pieței în timp real ajută la o evaluare mai bună și poziționarea rezultatelor în timp și volum. .

Solicită oferta

Calcul salarial

Externalizarea prelucrării salariilor economisește timp și aduce expertiză extinsă asupra problematicilor / bune practici și din alte industrii. Gestionarea datelor este ușor de accesat iar soluția noastră software îmbunătățește vizibilitatea și comunicarea, oferind rapoarte dinamice pentru diferiți ”actori” din organizație. .

Solicită oferta

Administrare de personal

Temps are rolul de angajator pentru candidații externi, administrând echipa aflată în coordonarea și la sediul clientului. Acest serviciu ajută clientul să gestioneze mai ușor procesele de angajare și înlocuire a candidaților aflați în misiuni temporare, asigurându-se de alinierea la nevoile sale, acuratețea și respectarea procedurilor interne. Gestiunea relației și comunicării dintre candidați, manageri și membrii ai departamentului de Resurse Umane se face cu ajutorul unei platforme online care eficientizează vizibilitatea și interacțiunea instantanee. .

Solicită oferta

Ei au încredere în noi